Veelgestelde vragen (FAQ)

  1. Hoe kan ik een bestelling plaatsen? Het plaatsen van een bestelling bij Vrolijke Creaties is eenvoudig. Selecteer het gewenste product, voeg het toe aan je winkelwagen en volg de stappen om je bestelling af te ronden. Zorg ervoor dat je de juiste maat, kleur of andere aanpassingen selecteert voordat je de bestelling plaatst.

  2. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden? We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De verwerkingstijd varieert afhankelijk van het product. Normaal gesproken wordt je bestelling binnen 1-3 werkdagen verzonden. Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde items mogelijk iets langer duren vanwege het maakproces.

  3. Wat zijn de verzendkosten? De verzendkosten variëren afhankelijk van je locatie en het gewicht van de bestelling. Tijdens het afrekenproces worden de exacte verzendkosten duidelijk weergegeven voordat je de betaling voltooit.

  4. Accepteren jullie internationale bestellingen? Nee, we accepteren geen internationale bestellingen. 

  5. Kan ik mijn bestelling retourneren of ruilen? We willen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons opnemen om een retour of ruiling te regelen. Zorg ervoor dat de geretourneerde items in ongebruikte en originele staat zijn.

  6. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? Voor vragen, opmerkingen of ondersteuning kun je contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier op onze website. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op alle berichten.

  7. Accepteren jullie gepersonaliseerde bestellingen? Ja, we accepteren gepersonaliseerde bestellingen. Neem contact met ons op en laat ons weten wat je wilt aanpassen. We helpen je graag bij het creëren van een uniek en persoonlijk product.

  8. Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling? We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal en bankoverschrijvingen. Tijdens het afrekenproces kun je de gewenste betaalmethode selecteren.

Hopelijk hebben we hiermee de meeste vragen beantwoord. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen!